De beste beleving van deze website krijgt u door Javascript toe te staan.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De Algemene Voorwaarden kunt hier downloaden.

RETOURVOORWAARDEN

Binnen hoeveel dagen kan ik een artikel omruilen of retourneren?
U heeft tot 14 dagen na ontvangst de tijd om het artikel terug te sturen. U kunt er dan voor kiezen dat dit wordt omgeruild tegen een ander artikel of dat wij u het geld terug storten. U kunt ook naar de winkel komen om daar om te ruilen of u geld terug te krijgen. Neemt u in dat geval de bestelbon mee als aankoopbewijs.
Hoe kan ik een product omruilen of retourneren?
Wanneer u een product heeft ontvangen, dat u wil terugsturen om te ruilen of om te retourneren, dient u het retourformulier in te vullen op de website. U ontvangt dan na akkoord een verzendbewijs via de mail. U stopt het retourformulier in de doos en plakt het verzendbewijs op de doos. U levert uw pakket in bij het dichtstbijzijnde KIALA punt. Kijk op www.kiala.nl voor de locaties. U ontvangt daar een inleverbewijs. Dit dient u goed te bewaren als bewijs van verzending.
Product omruilen
Wanneer u er voor kiest om het artikel om te ruilen tegen een ander product, ziet u dat u het bedrag t.w.v. uw bestelling te besteden heeft voor een andere bestelling. Met dit bedrag kunt u het nieuwe artikel bestellen. Wanneer het bedrag van het nieuwe artikel hoger is dan uw bestelde product, dient u het verschil nog te betalen, indien het bedrag lager ligt en u geld van ons tegoed heeft storten wij dit bedrag terug naar uw rekening. Let wel: uiteraard wordt het nieuwe artikel pas toegezonden wanneer wij het retour artikel in goede staat hebben ontvangen. zodra wij uw pakket hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij vervolgens het bedrag terugstorten.

VERVOLG RETOURVOORWAARDEN

Zijn er kosten bij het omruilen of retourneren?
Wanneer u een bestelling terugstuurt, zijn deze kosten voor de klant. Bekijk www.kiala.nl voor de actuele prijzen.
Voorwaarden voor retournering
- Het artikel is compleet, ongebruikt en onbeschadigd.
- Het artikel dient in de originele verpakking te worden geretourneerd.
- Alleen retouren voorzien van een volledig ingevuld retourformulier worden in behandeling genomen.
- Indien het retour akkoord is, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.
Hoe verloopt de terugbetaling?
Wanneer wij het bedrag terugbetalen, doen wij dit altijd naar het rekeningnummer waarvan wij de betaling hebben ontvangen. Creditcard betalingen worden ook weer teruggestort naar de creditcard. Dit kan niet naar een bankrekening, maar verloopt via de creditcard maatschappij.